Menu

BlueConnect - Module Tucht, deontologie & integriteit

U bent hier

De online informatiebron die de tuchtmaterie helemaal ontleedt

Waarom kiezen voor BlueConnect - Module Tucht, deontologie & integriteit? | Features onder loepIn samenwerking met ... 

De tuchtreglementering is één van de hoekstenen van een kwalitatieve politionele dienstverlening. Voor wie mee wil zijn én blijven met deze uitdagende reglementering, en voor iedereen die tuchtprocedures met kennis van zaken wil kunnen uitvoeren, is er BlueConnect - Module Tucht. 

Een ijzersterke inhoud – waaronder alle relevante wetgeving en actuele rechtspraak inzake tucht – en innovatieve mogelijkheden om die inhoud waar en wanneer dan ook te raadplegen, maken van BlueConnect - Module Tucht een onmisbare tool voor iedere politieorganisatie die inzet op een performant en mensvriendelijk hr-beleid.

BlueConnect - Module Tucht

Nog meer weten over BlueConnect - Module Tucht, deontologie & integriteit?

Waarom kiezen voor BlueConnect - Module Tucht, deontologie & integriteit?

Hou de vinger aan de pols.  
Hou de vinger aan de pols.

Raadpleeg een waaier aan exclusieve content met een unieke focus op de tuchtregeling en blijf dankzij relevante nieuwsberichten en highlights moeiteloos op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Win tijd.  
Win tijd.

Vind vliegensvlug de gewenste informatie of het gezochte antwoord, dankzij de alom gekende BlueConnect-sterktes: een performante zoekmotor, een gebruiksvriendelijke interface, ...

Versterk uw kennis.  
Versterk uw kennis.

Vertrouw op de expertise van tuchtspecialisten Kris Croonen, Peter Verheyden en Luc Geens, die garant staan voor betrouwbare en actuele informatie.

Werk efficiënter.  
Werk efficiënter.

Krijg altijd en overal toegang tot kant-en-klare kennis en informatie in tal van vormen: digitale boeken, wetgeving en rechtspraak, vragen en antwoorden, ...

Bespaar geld  
Bespaar geld. 

Kies resoluut voor een slimme besteding van het kennis- en documentatiebudget van uw organisatie, dankzij een voordelige jaarlijkse abonnementsprijs en een onbeperkte toegang voor alle medewerkers.


Features onder de loep

Eén van de bijzonderheden van BlueConnect - Module Tucht? De manier waarop de inhoud die in de module is vervat, in verschillende vormen wordt aangeboden, voor uw gebruiksgemak in elke situatie:

Wetgevingsdatabank  
Wetgeving en rechtspraak

Raadpleeg alle relevante wetgeving en alle markante arresten van de Raad van State inzake tucht. De vele zoekmogelijkheden van de performante zoekmotor leiden u snel naar ieder gezocht artikel.

 
Digitale bibliotheek  
Digitale naslagwerken

Lees de online versies van de boeken "Eerste hulp bij tucht en tuchtonderzoeken" en "Het tuchtstatuut - De deontologische code". Deze online versies worden regelmatig bijgewerkt.

 
Documenten  
Documenten en modellen

Maak handig gebruik van een verzameling nuttige documenten en downloadbare modellen, met zorg beheerd door onze tuchtspecialisten Kris Croonen, Luc Geens en Peter Verheyden.

 
Veelgestelde vragen  
Vragen en antwoorden

Lees duidelijke antwoorden op concrete vragen uit de praktijk. Of stel uw eigen vragen en krijg betrouwbare antwoorden van onze specialisten.

 
handige extra's  
Handige extra's

Raadpleeg de parlementaire voorbereiding van de wetgeving. Consulteer eenvoudig recente en vroege versies van boeken. Voeg digitale notities toe, voor uzelf en voor uw collega’s. Voeg inhoud toe aan uw favorietenlijstje.

 
Wat u zoal kunt raadplegen in BlueConnect - Module Tucht?

In samenwerking met ...

BlueConnect - Module Tucht komt tot stand in samenwerking met experts die kunnen bogen op een stevige praktijkervaring. Hun expertise staat garant voor betrouwbare en relevante informatie.

  • Kris Croonen
  • Luc Geens
  • Peter Verheyden
  • Koen Van Parys
Nog meer weten over BlueConnect - Module Tucht, deontologie & integriteit?
De tuchtreglementering is erg complex. Dan moet je als politiezone kunnen terugvallen op een databank waarin alle aspecten en meest recente evoluties aan bod komen.
Valerie De Groodt, Account manager

Blue newsletter