Menu

Onze modules

U bent hier

Overzicht van onze modules

BlueConnect is de online bibliotheek voor de politie. In de basismodule vindt u alle relevante wetgeving, een waaier van publicaties, veelgestelde vragen, werkinstructies, officiële publicaties zoals de Kadernota Integrale Veiligheid, samengebracht in een krachtige en gebruiksvriendelijke zoekmachine.

Naast de basismodule kan u een bijkomend abonnement nemen op de modules Tucht , Cybercrime en Verkeer. Via Blue Connect kan u ook het tijdschrift Blue Minds ter beschikking stellen van uw ganse organisatie.

BlueConnect - Basismodule

In de basismodule vindt u alle relevante wetgeving, een waaier van publicaties, veelgestelde vragen, werkinstructies, officiële publicaties zoals de Kadernota Integrale Veiligheid, samengebracht in een krachtige en gebruiksvriendelijke zoekmachine.

BlueConnect - Basismodule
Van en voor politiezones. Zo garanderen we dat de basismodule afgestemd is op de dagelijkse praktijk.
Bart Keirse, Uitgeefdirecteur

BlueConnect - Module Cybercrime

Cybercriminaliteit kan vele vormen aannemen, evolueert razendsnel en kan iedere burger treffen. Het is van essentieel belang dat in elke zone doeltreffend kan gereageerd worden en slachtoffers op de juiste manier begeleid kunnen worden. Dit is een zaak van zowel de federale politie als de lokale politie.

 

BlueConnect - Module Cybercrime
Cybercriminaliteit is helaas in opmars. Deze module lijkt mij daarom echt essentieel voor elke politiezone
Veerle Van Steenhuyse, Redacteur

BlueConnect - Module Tucht

Onze specialisten Kris Croonen, Luc Geens en Peter Verheyden volgen de tuchtreglementering voor u op de voet. Met een gespecialiseerde uitgave 'Het tuchtstatuut - De deontologische code' blijft u steeds op de hoogte van de recentste evoluties en interpretaties. U kunt bovendien de meest recente rechtspraakevoluties op de voet blijven volgen.

BlueConnect - Module Tucht
Deze module is onmisbaar in elke politiezone. Wat u moet weten over de tuchtreglementering vindt u gegarandeerd hier terug.
Valerie De Groodt, Account manager

BlueConnect - Module Verkeer

Verkeershandhaving en -preventie zijn twee van de belangrijkste hoofdtaken van de politie. Om alle betrokken medewerkers en diensten maximaal te ondersteunen bij de uitvoering van die taken, is er BlueConnect - Module Verkeer: een online informatiebron die alle facetten van de relevante wet- en regelgeving vanuit verschillende invalshoeken belicht.

BlueConnect - Module Verkeer
De Module Verkeer is wat mij betreft een onmisbare tool voor iedereen die binnen de politieorganisatie met "Verkeer" bezig is.
Veerle Van Steenhuyse, Redacteur

Blue Minds - Module Politiezone

Een digitale toegang tot het tijdschrift Blue Minds voor de hele politiezone? Binnen dezelfde omgeving als BlueConnect, krijgt de volledige zone toegang tot alle edities van Blue Minds, met alle zoekmogelijkheden die BlueConnect biedt.

 

 

Blue Minds - Module Politiezone
BlueConnect en Blue Minds samen? Een perfect geïntegreerde oplossing!
Bart Keirse, Uitgeefdirecteur

Blue newsletter