Menu

Onze modules

U bent hier

Overzicht van onze modules

BlueConnect is de online bibliotheek voor de politie. In de basismodule vindt u alle relevante wetgeving, een waaier van publicaties, veelgestelde vragen, werkinstructies, officiële publicaties zoals de Kadernota Integrale Veiligheid, samengebracht in een krachtige en gebruiksvriendelijke zoekmachine.

Naast de basismodule kan u een bijkomend abonnement nemen op de modules Tucht, Verkeer, CPS en Camerawetgeving. Via Blue Connect kan u ook het tijdschrift Blue Minds ter beschikking stellen van uw ganse organisatie.

BlueConnect - Basismodule

In de basismodule vindt u alle relevante wetgeving, een waaier van publicaties, veelgestelde vragen, werkinstructies, officiële publicaties zoals de Kadernota Integrale Veiligheid, samengebracht in een krachtige en gebruiksvriendelijke zoekmachine.

BlueConnect - Basismodule
Van en voor politiezones. Zo garanderen we dat de basismodule afgestemd is op de dagelijkse praktijk.
Bart Keirse, Uitgever

BlueConnect - Module Tucht

Onze specialisten Kris Croonen, Luc Geens, Peter Verheyden en Koen Van Parys volgen de tuchtreglementering voor u op de voet. Met een gespecialiseerde uitgave 'Het tuchtstatuut - De deontologische code' blijft u steeds op de hoogte van de recentste evoluties en interpretaties. U kunt bovendien de meest recente rechtspraakevoluties op de voet blijven volgen.

BlueConnect - Module Tucht
De tuchtreglementering is erg complex. Dan moet je als politiezone kunnen terugvallen op een databank waarin alle aspecten en meest recente evoluties aan bod komen.
Valerie De Groodt, Account manager

BlueConnect - Module Verkeer

Verkeersveiligheid en -handhaving zijn twee van de belangrijkste hoofdtaken van de politie. Om alle betrokken medewerkers en diensten maximaal te ondersteunen bij de uitvoering van die taken, is er BlueConnect - Module Verkeer: een online informatiebron die alle facetten van de relevante wet- en regelgeving vanuit verschillende invalshoeken belicht.

BlueConnect - Module Verkeer
De Module Verkeer is wat mij betreft een onmisbare tool voor iedereen die binnen de politieorganisatie met verkeer bezig is.
Veerle Van Steenhuyse, Redacteur

BlueConnect - Module Blue Minds

Een digitale toegang tot het tijdschrift Blue Minds voor de hele politiezone? Binnen dezelfde omgeving als BlueConnect, krijgt de volledige zone toegang tot alle edities van Blue Minds, met alle zoekmogelijkheden die BlueConnect biedt.

 

 

BlueConnect - Module Blue Minds
BlueConnect en Blue Minds samen? Een perfect geïntegreerde oplossing!
Bart Keirse, Uitgever

BlueConnect - Module CPS

Het Centre for Policing and Security staat voor een sterke verankering binnen de sector, een uitgebreid netwerk en een ruime inhoudelijke expertise. Het slaat de handen in elkaar met het team achter BlueConnect voor een module boordevol ijzersterke informatie en inspiratie.

BlueConnect - Module CPS
Wat deze module zo bijzonder maakt? De aandacht voor o.a. internationale politiesamenwerking, in de vorm van een uitgebreide interactieve e-learning.
Stéphane Traisnel, redacteur

BlueConnect - E-learning Camerawetgeving voor politiediensten

Met deze e-learning kan iedereen binnen de politieorganisatie op eigen tempo de essentiële basiskennis verwerven en zichzelf met tussentijdse zelftesten en een finale zelftest evalueren. En tegelijk tijdens de opleiding of nadien, via het platform vragen stellen aan de lesgever.

BlueConnect - E-learning Camerawetgeving voor politiediensten
De camerawetgeving is niet eenvoudig. Ideaal om via e-learning te zorgen dat iedereen op eigen tempo deze materie onder de knie kan krijgen
Bart Keirse, Uitgever

Blue newsletter