Menu

Onze modules

U bent hier

Overzicht van onze modules

BlueConnect is de online bibliotheek voor de politie. In de basismodule vindt u alle relevante wetgeving, een waaier van publicaties, veelgestelde vragen, werkinstructies, officiële publicaties zoals de Kadernota Integrale Veiligheid, samengebracht in een krachtige en gebruiksvriendelijke zoekmachine. Naast de basismodule kan u een bijkomend abonnement nemen op een module tucht en cybercrime. Via Blue Connect kan u ook het tijdschrift Blue Minds ter beschikking stellen van uw ganse organisatie.

Bart Keirse

BlueConnect - Basismodule

In de basismodule vindt u alle relevante wetgeving, een waaier van publicaties, veelgestelde vragen, werkinstructies, officiële publicaties zoals de Kadernota Integrale Veiligheid, samengebracht in een krachtige en gebruiksvriendelijke zoekmachine.

BlueConnect - Basismodule
Van en voor politiezones. Zo garanderen we dat de basismodule afgestemd is op de dagelijkse praktijk.
Bart Keirse, Uitgeefdirecteur
Bart Keirse

BlueConnect - Module Cybercrime

Cybercriminaliteit kan vele vormen aannemen, evolueert razendsnel en kan iedere burger treffen. Het is van essentieel belang dat in elke zone doeltreffend kan gereageerd worden en slachtoffers op de juiste manier begeleid kunnen worden. Dit is een zaak van zowel de federale politie als de lokale politie.

 

BlueConnect - Module Cybercrime
Cybercriminaliteit is helaas in opmars. Deze module lijkt mij daarom echt essentieel voor elke politiezone
Bart Keirse, uitgeefdirecteur
Bart Keirse

BlueConnect - Module Tucht

Onze specialiste Kris Croonen volgt de tuchtreglementering voor u op de voet. Met een gespecialiseerde uitgave 'Tuchtstatuut & Deontologische code' blijft u steeds op de hoogte van de recentste evoluties en interpretaties. U hebt toegang tot de recente rechtspraak en met de e-learningmodule kunt u zich de tuchtreglementering eigen maken.

BlueConnect - Module Tucht
Deze module is onmisbaar in elke politiezone. Wat u moet weten over de tuchtreglementering vindt u gegarandeerd hier terug.
Bart Keirse, uitgeefdirecteur
Bart Keirse

Blue Minds - Module Politiezone

Een digitale toegang tot het tijdschrift Blue Minds voor de hele politiezone? Binnen dezelfde omgeving als BlueConnect, krijgt de volledige zone toegang tot alle edities van Blue Minds, met alle zoekmogelijkheden die BlueConnect biedt.

 

 

Blue Minds - Module Politiezone
BlueConnect en Blue Minds samen? Een perfect geïntegreerde oplossing!
Bart Keirse, uitgeefdirecteur

Blue newsletter