Menu

Over ons

U bent hier

Vanden Broele

Kwaliteit op maat

Kennisleverancier voor politie

Vanden Broele is reeds decennialang een bevoorrechte kennisleverancier van lokale besturen. Al jarenlang staat Vanden Broele borg voor kwalitatieve informatie en kennis die dicht aansluit bij de praktijk van politie, gemeentebesturen en OCMW's in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Vanuit de ambitie om geen producten te maken die in de kast belanden, gaan wij bij de realisatie steeds uit van een nauwe betrokkenheid bij de doelgroep waarvoor we werken. In samenwerking met die doelgroepen is ons aanbod uitgegroeid van boeken en online kennisplatformen, naar software die de besturen stap voor stap in de dagelijkse praktijk ondersteunen.

Vanden Broele verruimt deze aanpak naar de bredere non-profitsector, met telkens dezelfde aanpak. Hoe kunnen we onze doelgroep sterker ondersteunen in de operationele werking en ondersteunen met kennis die tegelijk toegankelijk, volledig en actueel is? Deze aanpak passen we intussen niet alleen toe in politiezones, gemeenten en OCMW's, maar ook in besturen van de eredienst, de zorgsector, enz. We werken steeds met producten op maat van onze doelgroep, in de overtuiging dat de maatgerichte aanpak dé sterkte van onze producten uitmaakt.

Die aanpak op maat en in nauwe samenwerking met onze doelgroep, gekoppeld aan een niet aflatende hang naar kwaliteit, staan centraal bij Vanden Broele.

Blue newsletter