Menu

Blue News

Vous êtes ici

Dit was INFOPOL | XPO112 2022 voor CPL en Vanden Broele

Dit was INFOPOL | XPO112 2022 voor CPL en Vanden Broele

CPL (Circle of Police Leadership), Vanden Broele en SOCOL II (Vereniging van de Kroonorde en de orde van Leopold II) bemanden samen een prachtige stand op INFOPOL, de vakbeurs voor politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten uit de Benelux. De beurs vond plaats van 10 tot 12 mei in Kortrijk Xpo.

CPL organiseerde enkele boeiende randactiviteiten op de beurs.

Op 10 mei 2022, tijdens een tussentijdse event in het kader van de Staten-Generaal van de Politie (SEGPOL), gaven nationaal voorzitter Jean-Louis Dalle en voorzitter van de Waalse afdeling Delphine de Lavareille een overzicht van de werkzaamheden van de verschillende werkgroepen. Alle sleutelpartners en belanghebbenden waren hierbij aanwezig, alsook de minister van Binnenlandse Zaken. Een stand van zaken is beschikbaar op www.besafe.be en www.cplbelgium.be.

Op 11 mei 2022 organiseerde CPL de studienamiddag “New Way of Protesting (NWoP)”. De politie moet het hoofd bieden aan een nieuwe manier van protesteren waarbij sociale media een cruciale rol spelen. Dagvoorzitter Jean-Louis Dalle was een tevreden man: boeiende gastsprekers en een aandachtig publiek!

Deze sessie werd afgesloten met een exclusief netwerkmoment op de gemeenschappelijke stand. De genodigden werden hartelijk verwelkomd met een hapje en een drankje.

 

   

                  Netwerken op de stand van CPL, Vanden Broele en SOCOL II.    

 

    

                                     Het tussentijdse event in het kader van SEGPOL.

 

                                         Jean-Louis Dalle en Delphine de Lavareille. 

 

                      De studienamiddag over “New Way of Protesting (NWoP)”.

Blue newsletter