BlueConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele
Hero Image Blueconnect V2

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...

De innovatieve informatie- en inspiratiebron voor slim politiewerk

Achtergrond Hero Image Online Bib Blue Tris

Dankzij het samenspel van praktijkgerichte kennis en gebruiksvriendelijke features, een unieke focus op de politie en vrij te combineren e-learnings en themamodules is BlueConnect dé innovatieve informatie- en inspiratiebron voor iedere politiemedewerker die slimmer wil werken.

Onze andere oplossingen

Ontdek naast BlueConnect nog meer oplossingen
op maat van de politie.

Magazine Icon

Blue Minds

Blue Minds – een initiatief van Vanden Broele en CPL – is het driemaandelijkse tijdschrift voor politie en maatschappij. Boeiende interviews, artikels en opiniestukken maken van ieder nummer onmisbaar leesvoer voor iedereen die wil helpen om richting te geven aan onze politiediensten.  

Opleidingen Icon

Blue Academy

Boeiende e-learnings, opleidingen en webinars, georganiseerd in samenwerking met CPL en CPS, belichten alle relevante facetten van het hedendaagse politiewerk. Onmisbaar voor iedere politiemedewerker die op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Boeken Icon

Blue Books

Talrijke boeken – al dan niet exclusief raadpleegbaar in BlueConnect – gidsen u moeiteloos door de geldende regelgeving, de laatste evoluties en de belangrijkste aandachtspunten die de dagelijkse praktijk van politiemedewerkers en -organisaties vormgeven.

Ook deze politiezones gebruiken BlueConnect

Eveneens te ontdekken

Egovflow Embleem
Egovflow Logo

Digitale dienstverlening voor burgers, ondernemingen en verenigingen.

Esignflow Embleem
Esignflow Logo

De slimme en veilige manier om digitale documenten te beheren, ondertekenen en verzenden.