BlueConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Blue Academy

Boeiende e-learnings, opleidingen en webinars, georganiseerd in samenwerking met CPL en CPS, belichten alle relevante facetten van het hedendaagse politiewerk. Onmisbaar voor iedere politiemedewerker die op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

E-learnings in de kijker

Middel 1Donut Blueconnect

BlueConnect - E-learning Internationale Politionele Samenwerking (IPS) is de online en interactieve cursus voor iedere politiemedewerker die kennis wil verwerven of opfrissen over alle relevante facetten van internationale politiesamenwerking.

In deze e-learning komen volgende grote thema's aan bod: de informatie-uitwisseling; het politieoptreden over de grens; de uitvoering van buitenlandse justitiële verzoeken; de grensoverschrijdende opsporing. 

Ontdek meer

Middel 1Donut Blueconnect

BlueConnect - E-learning camerawetgeving voor politiediensten is de online en interactieve cursus voor iedere politiemedewerker die nieuwe of extra kennis wil vergaren, opfrissen of bijschaven rond de hoofdlijnen van de camerawetgeving.

In deze e-learning komen volgende grote thema's aan bod: privacy en beginselen; algemene verplichtingen, bewijs en sancties; cameragebruik; diverse andere relevante wetgeving.

Ontdek meer

Middel 1Donut Blueconnect

BlueConnect - E-learning Overheidsopdrachten is de online en interactieve cursus voor iedere politiemedewerker die de nodige basiskennis wil verwerven of opfrissen om snel met overheidsopdrachten van start te kunnen gaan.

In deze e-learning komen o.a. volgende vragen aan bod: Wat is een overheidsopdracht? Ik moet iets aankopen, wat nu? Welke procedure moet/kan ik kiezen? Wat zijn de belangrijkste zaken van het bestek? Hoe keur ik de plaatsingsprocedure goed? Hoe maak ik de opdracht bekend?

Ontdek meer

Ontdek meer oplossingen op maat van de politie.

BlueConnect

Dankzij het samenspel van praktijkgerichte kennis en gebruiksvriendelijke features, een unieke focus op de politie en vrij te combineren e-learnings en themamodules is BlueConnect dé innovatieve informatie- en inspiratiebron voor iedere politiemedewerker die slimmer wil werken. Ontdek meer

Blue Minds

Blue Minds – een initiatief van Vanden Broele en CPL – is het tweemaandelijkse tijdschrift voor politie en maatschappij. Boeiende interviews, artikels en opiniestukken maken van ieder nummer onmisbaar leesvoer voor iedereen die wil helpen om richting te geven aan onze politiediensten. Ontdek meer

Blue Books

Talrijke boeken – al dan niet exclusief raadpleegbaar in BlueConnect – gidsen u moeiteloos door de geldende regelgeving, de laatste evoluties en de belangrijkste aandachtspunten die de dagelijkse praktijk van politiemedewerkers en -organisaties vormgeven. Ontdek meer

Als eerste op de hoogte van onze initiatieven?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, nieuwe boeken, ...