BlueConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Blue Minds

Blue Minds – een initiatief van Vanden Broele en CPL – is het driemaandelijkse tijdschrift voor politie en maatschappij. Boeiende interviews, artikels en opiniestukken maken van ieder nummer onmisbaar leesvoer voor iedereen die wil helpen om richting te geven aan onze politiediensten.

Hét tijdschrift voor politie en maatschappij

Een exponentieel toegenomen druk op mensen en middelen. Een behoefte aan steeds meer toegespitste vaardigheden en kennis. Een snel evoluerende maatschappij. De politie wordt meer dan ooit geconfronteerd met gigantische uitdagingen. Om die tot een goed einde te kunnen brengen, is visie nodig. En dat is precies wat het tijdschrift Blue Minds aanreikt.

Blue Minds – een initiatief van Vanden Broele en Circle of Police Leadership (CPL) – is een forum waar actualiteit en standpunten over de organisatie en de rol van de politie binnen de maatschappij een plaats krijgen. Boeiende interviews, diepgravende artikels en spraakmakende opiniestukken maken van ieder nummer onmisbaar leesvoer voor iedereen die wil helpen om richting te geven aan onze politiediensten.

Blueconnect Mockups Tijdschriften Kopie 1

Troeven op een rijtje

Open-minded

Blue Minds heeft niet alleen voeling met wat er leeft binnen de politie, het tijdschrift verschaft ook inzicht in belangrijke maatschappelijke tendensen. Blue Minds bestrijkt het raakvlak tussen overheid, academische wereld en private sector.

In samenwerking met CPL

De Circle of Police Leadership wil een constructieve bijdrage leveren aan een kwaliteitsvolle politiezorg. De visie en knowhow van deze vereniging worden door een ervaren en gedreven redactieraad in Blue Minds vertaald.

Papier én digitaal

Blue Minds-abonnees ontvangen hun tijdschrift niet alleen vier keer per jaar in de brievenbus. Ze kunnen het ook digitaal raadplegen, via BlueConnect. Inclusief een snelle toegang tot een dynamisch online archief en tot extra inhoud die enkel digitaal verschijnt.

Voor elke politiemedewerker

Blue Minds is zeker niet enkel bestemd voor leidinggevenden. De boeiende interviews, artikels en opiniestukken maken van ieder nummer onmisbaar leesvoer voor iedereen die wil helpen om richting te geven aan onze politiediensten.

Kwalitatief en voordelig

Blue Minds combineert niet alleen een frisse lay-out met een boeiende inhoud, maar ook een hoge kwaliteit met een scherpe prijs. Hierdoor kan iedereen over een persoonlijk abonnement beschikken.

Ledentijdschrift van CPL

Leden van de Circle of Police Leadership (CPL) ontvangen Blue Minds automatisch vier keer per jaar in de brievenbus. Ontdek de vele andere voordelen van het CPL-lidmaatschap op www.cplbelgium.be

Nog niet geabonneerd op Blue Minds?

Hou met Blue Minds de vinger aan de pols van politie en maatschappij.

Artikels in de kijker

Infrastructuur als managementtool

Ilse Geuens, Maxime Fellahi & Jean-Michel Joseph

Een aantal politiezones en -diensten hebben recent een nieuwbouwproject opgestart. Daarbij worden nieuwe inzichten rond bijvoorbeeld flexwerken, duurzaamheid en veiligheid bewust geïntegreerd. Een gebouw is meer een bakstenen omhulsel waar mensen samenkomen om te werken. Dit zijn de gedeelde ervaringen van Ilse Geuens, algemeen functioneel directeur van de politiezone Brussel HOOFDSTAD Elsene, Maxime Fellahi, diensthoofd van DGR/DRL Real Estate en Jean-Michel Joseph, korpschef van de politiezone Moeskroen.

Gemeentefusies als hefboom voor schaalvergroting van politiezones

Tom Nulens & Jeroen Windey

Het schaalvergrotingsdebat van de politiezones leeft al sinds de opstart van de politiehervorming. Toch is het aantal initiatieven om naar grotere zones toe te werken beperkt gebleven. Vrijwilligheid bleef altijd het uitgangspunt. Bij dat vrijwillige karakter past een kanttekening voor hertekeningen van politiezones door een fusie van gemeenten.

Leest u Blue Minds al?

Hou met Blue Minds de vinger aan de pols van politie en maatschappij.

Loop in de kijker met Blue Minds

Zijn politiemedewerkers en -organisaties belangrijke (potentiële) klanten? En bent u op zoek naar doelgerichte en doeltreffende kanalen om die te bereiken? Kijk dan niet verder, want Blue Minds is hét communicatiemedium voor iedere onderneming die echt gezien wil worden.

Nog niet geabonneerd op Blue Minds?

Hou met Blue Minds de vinger aan de pols van politie en maatschappij.