BlueConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Loop in de kijker met Blue Minds

Zijn politiemedewerkers en -organisaties belangrijke (potentiële) klanten? En bent u op zoek naar doelgerichte en doeltreffende kanalen om die te bereiken? Kijk dan niet verder, want Blue Minds is hét communicatiemedium voor iedere onderneming die echt gezien wil worden.

Blueconnect Mockups Tijdschriften Kopie 1

Adverteer in Blue Minds

 • Blue Minds – een initiatief van Vanden Broele en Circle of Police Leadership (CPL) – is het driemaandelijkse tijdschrift voor politie en maatschappij. Boeiende interviews, artikels en opiniestukken maken van ieder nummer onmisbaar leesvoer voor iedereen die wil helpen om richting te geven aan onze politiediensten.
    
 • Elke politiemedewerker informeren en inspireren. Dat is o.a. één van de doelstellingen van Blue Minds. Om dat doel te bereiken, is en blijft de abonnementsprijs van het tijdschrift erg voordelig. Hierdoor kunnen zo veel mogelijk lezers over een persoonlijk abonnement beschikken.
        
 • Blue Minds is het ledentijdschrift van de Circle of Police Leadership. CPL-leden - leidinggevenden (en dus de beslissingsnemers en beleidsmakers) binnen de lokale en federale politie - ontvangen vier keer per jaar Blue Minds automatisch in de brievenbus.

 • Blue Minds combineert bovendien print en digitaal (4 gedrukte nummers per jaar, een online dynamisch tijdschriftarchief en exclusieve digitale content) en garandeert zo een offline en een online zichtbaarheid.
   
 • Elk nummer van Blue Minds is gewijd aan één hoofdthema: ideaal voor een doelgerichte communicatie.
   
 • Blue Minds wordt geadresseerd verstuurd naar meer dan 900 abonnees.

Zin om uw naambekendheid te vergroten?

Laten we samen bekijken hoe u met Blue Minds uw doelstellingen kunt bereiken.

Ook zij lopen in de kijker met Blue Minds