BlueConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Samenwerken

Samen met al onze stakeholders creëren we innovatieve kennisoplossingen waar politiemedewerkers en -organisaties beter van worden. Ook zin om – als expert, collegapartner of adverteerder – mee uw schouders onder onze initiatieven te zetten?

Onze experten

Om producten en diensten van de hoogste kwaliteit aan te kunnen bieden, rekenen we op de kennis van praktijkexperten.

Zo staat een multidisciplinair expertenteam garant voor betrouwbare kennis, actuele informatie en hands-on inspiratie in BlueConnect, de online bibliotheek voor de politie.

En ook onze e-learnings en opleidingen, onze uitgaven en het tijdschrift Blue Minds komen tot stand in nauwe samenwerking met specialisten en ervaringsdeskundigen.  

Onze experten

Zin om met uw kennis het verschil te helpen maken?

Haal samen met ons het meeste uit uw kennis.

Onze collega's

Onze collega's

Onze producten en diensten op maat van politiemedewerkers en -organisaties komen tot stand op initiatief van een dynamisch redactieteam, dat bestaat uit verschillende profielen en rollen, maar dat vooral barst van talent, goesting en plezier. 

Samen met de andere teams en collega's van Vanden Broele werken ze in een groeiende onderneming aan een waaier van innovatieve kennisoplossingen die professionals ontzorgen en organisaties slimmer maken, zoals BlueConnect.

Zin om ons team te versterken?

Werk mee aan innovatieve kennisoplossingen en zet uw talenten in om klantgerichtheid én impact te maximaliseren.

Onze partners

Politiemedewerkers ontzorgen en politie-organisaties slimmer maken. Dat is waar het bij ons dus om draait. Daarbij staat de kracht van verbinding, openheid, samenwerking en wisselwerking centraal.

Bijzonder fijn is dat we onze krachten kunnen en mogen bundelen met die van sterke partners, zoals de Circle of Police Leadership (CPL) en het Centre for Policing and Security (CPS). Zij helpen ons om kennis te vertalen in een waaier van innovatieve kennisoplossingen, zoals BlueConnect, Blue Books, Blue Academy en Blue Minds.

Onze partners

Zin om de krachten te bundelen?

Laten we samen politiemedewerkers ontzorgen en politie-organisaties slimmer maken.

Met deze partners bundelen wij onze krachten

Onze adverteerders

Onze adverteerders

Elke politiemedewerker informeren en inspireren. Dat is o.a. één van de doelstellingen van Blue Minds, het driemaandelijkse tijdschrift voor politie en maatschappij.

We prijzen ons dan ook gelukkig dat we kunnen rekenen op de steun van onze adverteerders. Door ons te helpen de prijs van Blue Minds scherp te houden, zonder in te boeten aan de hoge inhoudelijke kwaliteit, kan iedere politiemedewerker over een persoonlijk abonnement beschikken. 

Zin om in de kijker te lopen?

Laten we er samen voor zorgen dat u door politiemedewerkers en -organisaties gezien wordt.

Ook zij lopen in de kijker met Blue Minds