Menu

Blue News

U bent hier

INFOPOL | XPO112 wordt verplaatst van februari naar 10 t.e.m. 12 mei 2022

INFOPOL | XPO112 wordt verplaatst van februari naar 10 t.e.m. 12 mei 2022

INFOPOL I XPO112 – vakbeurs voor de uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten, urgentiediensten en rampenbestrijding – kan en mag, ook na het meest recente Overlegcomité, nog steeds doorgaan in februari. Beurzen vallen onder het handelsprotocol (winkels en winkelcentra) en worden niet als evenement beschouwd.

Sinds kort moeten we echter het hoofd bieden aan een nieuwe coronagolf die aangedreven wordt door de exponentiële verspreiding van de omikron-variant. Diverse exposanten uitten dan ook hun ongerustheid omtrent deze opmars en de gevolgen hiervan op vlak van uitval van personeel, wat niet enkel de werking van de eigen onderneming bemoeilijkt maar ook de invulling van de beursstand quasi onmogelijk zou maken. Deze onzekerheid en ongerustheid leidde de voorbije week tot diverse annulatie-aanvragen, waardoor het beursaanbod in februari in het gedrang kwam.

Om een voldoende representatief aanbod te kunnen garanderen aan de professionele bezoekersdoelgroep en duidelijkheid te kunnen bieden in deze onzekere periode, heeft de organisatie de beslissing genomen om INFOPOL I XPO112 uit te stellen en te verplaatsen naar 10 t.e.m. 12 mei 2022.

Exposanten die hun registratie en locatie al bevestigd hebben, behouden dezelfde standvoorwaarden en standlocatie. Ook bezoekers die hun badges al besteld hebben voor de editie van februari krijgen uiteraard van 10 t.e.m. 12 mei 2022 toegang tot de show.

De organisatie blijft ondertussen bijzonder constructief want beurzen zijn nu eenmaal een belangrijke katalysator voor de economie en een uniek platform voor de sector om elkaar live te ontmoeten. De organisatie kijkt er dus nu al naar uit om alle exposanten en bezoekers van 10 tot en met 12 mei 2022 te verwelkomen.

Blue newsletter