Menu

Blue News

U bent hier

Binnenkort een foto van uw politiegebouw in Blue Minds? Dat kan!

Binnenkort een foto van uw politiegebouw in Blue Minds? Dat kan!

De laatste editie van het tijdschrift Blue Minds in 2022 zal integraal gewijd zijn aan het onderwerp “Politie, veiligheid en infrastructuur”. De trekker voor de inhoud van dit nummer is Koen Van Steenwinckel, directeur Financiën en Logistiek bij PZ Antwerpen.

Blue Snaps, de vaste fotorubriek van het magazine, zal gevuld worden met foto’s van politiegebouwen. In het gedrukte tijdschrift verschijnen een zestal foto’s en een QR-code die u zal doorverwijzen naar een digitale omgeving waarin alle doorgestuurde foto’s gepubliceerd staan.

Bent u trots op uw politiegebouw of vindt u om een welbepaalde reden dat het 'in the picture' mag worden gezet? Mail dan een foto door van het interieur of exterieur met daarbij in enkele woorden wat het zo speciaal maakt. De deadline voor het doorsturen van de foto's is 31 augustus.

De foto's dienen een minimale resolutie te hebben van 300 dpi (of een bestandsgrootte van 1 MB of meer) en mogen samen met een tekstje van ongeveer 300 tekens doorgestuurd worden naar: LP_DI_FILOG@politie.antwerpen.be.

Blue newsletter