BlueConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

CPL en Vanden Broele vernieuwen samenwerking

In 2017 sloegen CPL en Vanden Broele de handen in elkaar. Het bleek een vruchtbare samenwerking. Vanden Broele hielp bij de realisatie van 39 brandend actuele nummers van Blue Minds, twee succesvolle edities van de CPL Awards, een waaier aan interessante Blue Academy-opleidingen en verschillende andere initiatieven.

Op 6 juli werd de samenwerking dan ook door beide partijen vernieuwd. Jean-Louis Dalle, nationaal voorzitter van CPL, en Tom Van den Broele, CEO van Vanden Broele, ondertekenden in Brugge plechtig het nieuwe contract.

Na de ondertekening en een korte fotoshoot, klonken Jean-Louis Dalle en Tom Van den Broele op de toekomstige projecten van CPL en Vanden Broele tijdens een etentje, samen met Johan Berckmans (nationaal secretaris van CPL en hoofdredacteur van Blue Minds), Bram Van Impe (General Manager bij Vanden Broele), Bart Keirse (Portfoliomanager bij Vanden Broele) en Veerle Van Steenhuyse (coördinerend redacteur bij Vanden Broele).

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...