BlueConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

Fijne feestdagen: win een exemplaar van "Blauw" t.w.v. 145 euro (met daarbij 2 filmtickets)

"Blauw": onmisbaar werkinstrument voor iedereen met een (professionele) interesse in de politie

Enkele weken geleden verscheen "Blauw - Een handboek over de politie, haar functie, werking en organisatie". Voor dit boeiende naslagwerk verzamelden editors Sofie De Kimpe en Tom Van den Broeck bijdragen van 36 politieonderzoekers en -politieprofessionals over vier kernonderwerpen:

  • De geschiedenis van het Belgische politiebestel;
  • De functie van de politie als machtsinstrument van de staat;
  • De organisatie en werking van de politie;
  • De manier waarop de politie zich verhoudt tot de bevolking en andere maatschappelijke sleutelpartners.

Die onderwerpen worden bekeken vanuit verschillende wetenschappelijke disciplines, zoals het politierecht en de politiesociologie, maar ook vanuit de politiepraktijk. Het resultaat? Een onmisbaar werkinstrument voor iedereen met een (professionele) interesse in de politie. 

10 exemplaren van "Blauw" (met daarbij telkens 2 filmtickets), exclusief voor abonnees van BlueConnect - Module Basis

Om de feestdagen goed in te zetten, geven we met plezier 10 exemplaren van "Blauw" weg (normale prijs: 145 euro) - exclusief bestemd voor onze abonnees van BlueConnect - Module Basis. Daarbovenop voegen we aan elk handboek ook nog twee filmtickets toe.

Bent u geabonneerd op BlueConnect - Module Basis en wilt u kans maken op één van die 10 combo's? Vul dan vóór 10 januari het formulier hieronder in en geef daarbij antwoord op volgende vraag:

Hoeveel boeken van het type "Commentaarwerken" zijn raadpleegbaar in BlueConnect - Module Basis?

Uit alle correcte inzendingen trekt een onschuldige hand op woensdag 10 januari tien winnaars. Zij worden persoonlijk verwittigd en krijgen elk een exemplaar van "Blauw" opgestuurd, samen met 2 filmtickets.

Veel succes!

Het hele team van BlueConnect wenst u en uw naasten fijne feestdagen en een fantastisch 2024!

Fijn eindejaar: win een exemplaar van "Blauw"

Door op "Verstuur" te klikken, geeft u ons uitdrukkelijk de toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken voor de hierboven vermelde doeleinden. Tegen de verwerking van uw gegevens voor bovenstaande doeleinden kunt u zich kosteloos verzetten via e-mail naar contact@vandenbroele.be of per brief naar Vanden Broele, Stationslaan 23, 8200 Brugge. U hebt het recht om uw gegevens in te kijken, zo nodig te verbeteren en te laten wissen. In onze privacy policy leest u meer over de manier waarop we vertrouwelijk met uw persoonsgegevens omgaan.

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...