BlueConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

BlueConnect - Module Basis, dat is ook humanresourcesmanagement (hrm)

Zoekt u hrm-gerelateerde kennis op maat van de politie? Dankzij de combinatie van informatieve wetboeken, inspirerende artikels en gebruiksvriendelijke features is BlueConnect - Module Basis dé innovatieve kennisbron voor hrm-diensten van de Geïntegreerde Politie.

 

Het politiestatuut verandert constant en is verspreid over verschillende wetgevende en regelgevende teksten. Voor hrm-diensten, politiepersoneelsleden en rechtspractici is het een uitdaging om de juiste informatie terug te vinden. In BlueConnect | Module Basis vindt u twee praktijkgerichte, volledig geactualiseerde wetboeken waarmee u razendsnel de kennis vindt die u nodig heeft:

Zoekt u eerder inspiratie over de vele facetten van politieleiderschap? In BlueConnect | Module Basis vindt u zowel uitgebreide bijdragen als beknopte 'wist-je-dat'-artikels over dit complexe thema.

U kunt uiteraard ook voor andere hrm-vragen terecht in BlueConnect | Module Basis. Dankzij de krachtige zoekmotor en de thematische filters 'Personeelsstatuut' en 'Welzijn op het werk' vindt u vlot uw weg in meer dan duizend personeelsgerelateerde resultaten. 

Is uw politiezone nog niet geabonneerd en wilt u meer informatie? Ga dan naar onze website of contacteer ons voor een demo

Deel deze update via LinkedIn
Deel deze update via Facebook
Deel deze update via Twitter
Deel deze update via e-mail

Lees meer in BlueConnect

Al onze nieuwsberichten in uw mailbox?

Schrijf u in op één of meerdere van onze gratis nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van nieuwe regelgeving, relevante actualiteit, niet te missen opleidingen en studiedagen, ...