BlueConnect is een online bibliotheek van Vanden Broele

BlueConnect | Module Blue Minds online

Het volledige online archief van Blue Minds, en dus een onmisbare inspiratiebron op het raakvlak van politie en maatschappij, voor iedere medewerker die wil helpen om richting te geven aan onze politiediensten.

Het organisatiebrede abonnement op het volledige online archief van Blue Minds

Middel 1Donut Blueconnect

Een onbeperkte toegang voor alle medewerkers van uw zone tot boeiende interviews, diepgravende artikels en spraakmakende opiniestukken op het raakvlak van politie en maatschappij.  

Middel 1Donut Blueconnect

Krijg als eerste toegang tot de digitale editie van elk nieuw Blue Minds-nummer nog voor de gedrukte exemplaren in de brievenbussen belanden. Raadpleeg alle andere reeds verschenen nummers en artikels van Blue Minds via het volledige online archief.

Middel 1Donut Blueconnect

Benut de uitgebreide zoekmogelijkheden op artikel-, nummer- en tijdschriftniveau en duik op verschillende manieren in de inhoud van Blue Minds: via inhoudstafel, zoekvenster, tijdslijn ...

Middel 1Donut Blueconnect

Raadpleeg extra digitale bijdragen die de artikels in Blue Minds
aanvullen of duiden … en die exclusief online te lezen zijn.

Middel 1Donut Blueconnect

Maak gebruik van handige functies, zoals de mogelijkheid om
artikel(s) af te drukken of te downloaden, om artikels als favoriet te markeren, …

Blue Minds

Hét tijdschrift voor politie en maatschappij

Geen BlueConnect - Module Blue Minds online zonder Blue Minds natuurlijk: het driemaandelijkse tijdschrift voor politie en maatschappij – een initiatief van Vanden Broele en Circle of Police Leadership (CPL).

Blue Minds is een forum waar actualiteit en standpunten over de organisatie en de rol van de politie binnen de maatschappij een plaats krijgen. Boeiende interviews, diepgravende artikels en spraakmakende opiniestukken maken van ieder nummer onmisbaar leesvoer voor iedereen die wil helpen om richting te geven aan onze politiediensten.

Meer geïnteresseerd in een abonnement op de gedrukte editie van Blue Minds? 

Een uitgebreide rondleiding door BlueConnect - Module Blue Minds online?

Krijg meer uitleg over de troeven, features en inhoud waar u zelf meer over wilt weten.

Ontdek de andere e-learnings en themamodules van BlueConnect

E-learning Internationale Politionele Samenwerking (IPS)

De online en interactieve cursus voor iedere politiemedewerker die snel en efficiënt kennis wil verwerven of opfrissen over alle relevante facetten van internationale politiesamenwerking.

E-learning Camerawetgeving voor politiediensten

De online en interactieve cursus voor iedere politiemedewerker die nieuwe of extra kennis wil vergaren, opfrissen of bijschaven rond de hoofdlijnen van de camerawetgeving.

E-learning Overheidsopdrachten

De online en interactieve cursus voor iedere politiemedewerker die de nodige basiskennis wil verwerven of opfrissen om snel met overheidsopdrachten van start te kunnen gaan.

Module Basis

Nuttige informatie en hands-on inspiratie over de werking en de organisatie van de politie, gebundeld in één thematische module, waarbij praktische kennis en gebruiksvriendelijke features hand in hand gaan.

Module Verkeer

Nuttige informatie en hands-on inspiratie voor een slimme aanpak van integriteitskwesties en tuchtdossiers, gebundeld in één thematische module, waarbij praktische kennis en gebruiksvriendelijke features hand in hand gaan.

Module Tucht, deontologie en integriteit

Nuttige informatie en hands-on inspiratie voor een slimme aanpak van integriteitskwesties en tuchtdossiers, gebundeld in één thematische module, waarbij praktische kennis en gebruiksvriendelijke features hand in hand gaan.

Module Financiën en Logistiek

Nuttige informatie en hands-on inspiratie over boekhouding, financiën, logistiek en overheidsopdrachten, gebundeld in één thematische module, waarbij praktische kennis en gebruiksvriendelijke features hand in hand gaan.